Igaar havde vi besoog af en lokal entrepreneur som fortalte om hans nye business projekter. Han var involveret i et nyt restaurent projekt hvor han var bindeled mellem restaurenter og lokale farms i omraadet. Han fortalte os at der er en lov i USA at en hamburger minimum skal steges 'medium' fordi deres kood er saa daarligt! Fordi der er en fael bakterie i det meste af deres oksekood, sproojter de noget andet faelt ind i koodet efter koen de dood, saadan at bakterien i koodet bliver holdt i skak, og derefter skal man bare soorge for at tilberede booffen medium, meget logisk.
Istedet for at goore koen rask foor man spiser den, sproojter man bare noget andet ind i koodet for at det kan holde sig.
Sidste uge i ethics skulle jeg have en artikel med, og der faldt jeg over en artikel omkring food safety i USA. I EU er der en lov om at hvis du koober noget der er GMO i(gen modificerede organismer), saa skal det staa paa pakken. I USA derimod, er dette ikke en lov :0) Bon appetit!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar